Erbicid total Clean Up

Erbicid total Clean Up

15.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: cl4211 Category: Tags: ,

Erbicid Clean up expert (glifosat acid), este un produs NUFARM, avand continuta de substanta activa: 360 g/l glifosat acid din sare de izopropilamina. Este un erbicid total cu actiune sistemica. Absorbtia se face prin frunze si este translocat in toate organele plantei, inclusiv radacini, stoloni, rizomi.

Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros specific.

Mod de utilizare Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm:

Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm trebuie sa aiba cca. 5 cm sau 2 frunze bine dezvoltate.

Buruienile dicotiledonate perene trebuie sa fie complet rasarite,cu frunze verzi, in perioada de crestere activa. Aplicarea pe miristi – dupa recoltare, se elibereaza terenul de resturi vegetale, iar cand buruienile au ajuns la stadiu de 15 – 25 cm, se aplica tratametul cu Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm , in doza de 3 – 4 l/ha in functie de gradul de infestare.

Erbicid Clean up expert (glifosat acid), Nufarm este omologat in doza de 3-4 l/ha ( functie de gradul de imburuienare) pentru: livezi de rod, vita de vie, terenuri fara destinatie agricola, terasamente de cale ferata, pepiniere silvice si plantatii silvice.

Cantitatea de solutie recomandata la hectar este de 100 – 200 litri. Produsul nu se aplica pe timp de vant deoarece solutia poate sa ajunga pe culturile invecintate sau pe plante de cultura si poate produce distrugerea acestora.

Specification: Erbicid total Clean Up

Greutate 1 kg
Erbicid total Clean Up
Erbicid total Clean Up

15.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart