FENDONA ( 10ml)

7.00 lei

Stoc epuizat

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

 

Fendona 15 SC este un insecticid pentru combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari adulti) si taratoare (gandaci de bucatarie, etc.). Produsul se prezinta sub forma de suspensie concentrata si este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei cu Nr. 580BIO/18/06.10.

MOD DE ACTIUNE:

Fendona 15 SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta, urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute, dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 de ore.

SPECTRUL DE ACTIVITATE SI MODUL DE FOLOSIRE

Fendona 15 SC este recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor, plosnitelor si a altor insecte din domeniul sanatatii publice. Se aplica in doza de 10-15 ml in 500 ml apa.

Solutia se aplica prin stropire in benzi cu latime de 35 cm, pentru combaterea gandacilor de bucatarie, sau pe toata suprafata, pentru dezinsectia spatiilor de depozitare.

Cu 500 ml de solutie, se pot trata aproximativ 10 metrii patrati. Doza mai ridicata (15 ml.) este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe.

Dozele mai scazute (10 ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratamente de intretinere.

TEHNICA DE APLICARE:

Se pot folosi la aplicare aparate de stropire purtate (de spate – vermorel, atomizor), sau alte echipamente conventionale – pulverizator.

CURATAREA ECHIPAMENTULUI:

Echipamentele care au fost folosite pentru pulverizarea insecticidului Fendona 15 SC vor fi spalate cu jet de presiune, in zone special amenajate, prevazute cu baze de inactivare a pesticidelor din apele de spalare.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII:

Produsul Fendona 15 SC este iritant si poate produce o sensibilizare in urma contactului cu pielea. A se evita contactul cu pielea, ochii si imbracamintea. In timpul lucrului, se va purta in mod obligatoriu echipament de protectie. Imbracamintea de lucru se va pastra separat.

Nu mancati, nu beti si nu fumati in timpul aplicarii produsului Fendona 15 SC.
A se pastra ferit de alimente, bauturi si produse furajere, seminte sau ambalajele acestora.

Mainile si/sau fata trebuie spalate inaintea pauzelor sau la sfarsitul lucrului.

A nu se lasa la indemana copiilor, persoanelor bolnave, femeilor gravide sau care alapteaza, batranilor si altor persoane neautorizate si in zonele de acces ale animalelor. Nu refolositi ambalajele goale in alte scopuri.

Specification: FENDONA ( 10ml)

Greutate 1 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “FENDONA ( 10ml)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart