ROYAL FLO 42 S(tratament samanta)

8.00 lei

Stoc epuizat

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

 

Substanta activa

Tiram 480 g/l

Mod de actiune

Royal FLO 42 SL –fungicid de contact din grupa ditiocarbamatelor cu un efect excelent de combatere a unui spectru larg de boli transmise prin seminte si sol. Poseda un efect de inhibare a germinarii si de suprimare a cresterii miceliului unui mare numar de ciuperci. Royal FLO 42 SL – usor de utilizat, asigura o repartizare uniforma si o buna aderenta a produsului pe suprafata semintelor.

Royal FLO 42 SL în ambalaj 0,5 litri se amesteca în 2,5 l/apa pentru tratarea 250 kg/seminte porumb, grâu, orz, 125 kg/seminte floarea soarelui sau 85 kg/seminte sfecla de zahar.

Royal FLO 42 SL poate fi folosit concentrat sau diluat cu apa. Este necesara agitarea continutului înainte si pe parcursul utilizarii. Amestecul poate fi aplicat timp de 24 de ore.

Recomandari de utilizare

Cultura

Doza

Spectru de combatere

Porumb 2,0 – 2,5 Mucegaiul, taciunele comun, taciunele stiuletilor si paniculelor de porumb Tratarea semintelor cu suspensie (10 litri suspensie la 1 tona de seminte)

Floarea soarelui 4,0 Bolile semintelor si plantulelor (botrytis, sclerotinia, phoma) Tratarea semintelor cu suspensie (15 llitri suspensie la 1 tona de seminte)

Sfecla de zahar 6,0 Bolile semintelor si plantulelor (aphanoyices, pythium, fuzarium) Tratarea semintelor cu suspensie (15 litri suspensie la 1 tona de seminte)

Grâu si orz 2,0 Malura comuna Tratarea semintelor cu suspensie (10 litri suspensie la 1 tona de seminte)

Specification: ROYAL FLO 42 S(tratament samanta)

Greutate 1 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROYAL FLO 42 S(tratament samanta)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ROYAL FLO 42 S(tratament samanta)
ROYAL FLO 42 S(tratament samanta)

8.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart