Erbicid Total Agro-Glyfo

Erbicid Total Agro-Glyfo

15.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 11
Add to compare

Erbicid Total AgroGlyfo

 

AgroGlyfo Total (Erbicid Total) este un erbicid sistemic total care se aplica pe buruienile rasarite. Dupa aplicare este preluat prin frunze si translocat in radacini, pe care le usuca, ducand in final la uscarea intregii plante.

Primele semne de ofilire ale buruienilor apar dupa 24 de ore iar in circa 3 saptamani, in functie de specie, se usuca complet. In toata aceasta perioada solul nu trebuie lucrat si nici plantele taiate, pentru ca erbicidul sa poata ajunge la radacini.

Combate toate buruienile si nu este selectiv pentru culturi, de aceea trebuie evitata atingerea acestora cu solutie.

Cand si cum se aplica AgroGlyfo Total (Erbicid Total)?

Se aplica atunci cand buruienile sunt suficient de mari pentru a asigura o suprafata optima de contact cu solutia de stropit. Buruienile anuale trebuie sa acopere solul iar cele perene sa fie pana in faza de inflorire.

Daca este umiditate excesiva sau temperaturi ridicate si seceta, care conduc la ofilirea si stresarea buruienilor, aplicarea erbicidului nu este recomandata deoarece efectul sau va fi minim.

Unde se aplica AgroGlyfo Total (Erbicid Total)?

Se poate aplica pe terenuri necultivate sau cultivate cu conditia ca plantele de cultura sa nu intre in contact cu erbicidul.

Recomandari de utilizare:

Inainte de semanat: se asteapta ca buruienile sa creasca pana la 10-15 cm, apoi se erbicideaza cu AgroGlyfo Total (Erbicid Total) dupa care, la o saptamana, se poate semana.

Pe miristi: dupa recoltarea culturii, se lasa un timp ca buruienile perene sa creasca suficient, se aplica AgroGlyfo Total (Erbicid Total), dupa care solul se mentine nelucrat aproximativ 3 saptamani.

Inainte de recoltare: daca culturile de cereale sunt imburuienate, cu doua saptamani inainte de recoltare se aplica AgroGlyfo Total (Erbicid Total), care pe langa uscarea buruienilor, va face si desicarea culturii.

In plantatiile de pomi si vita de vie: aplicarea se face cand buruienile au cca.20 cm. Este recomandata folosirea ecranelor de protectie sau eliminarea prealabila a lastarilor pomilor si butucilor de vita de vie, care pot intra in contact cu solutia de stropit.

In pepiniere pomicole si silvice: AgroGlyfo Total (Erbicid Total) se aplica atunci cand buruienile au cca. 15-20 cm. Pentru puietii cu talie mica se folosesc ecrane de protectie la pompa. O aplicare trebuie sa se faca si inainte de infiintarea pepinierei.

Pe canale, drumuri, cai ferate: AgroGlyfo Total (Erbicid Total) se aplica atunci cand buruienile au rasarit in numar cat mai mare. Buruienile perene trebuie sa nu fi depasit faza de inflorire.

Erbicid Total Agro-Glyfo

Specification: Erbicid Total Agro-Glyfo

Greutate 1 kg
Erbicid Total Agro-Glyfo
Erbicid Total Agro-Glyfo

15.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart