CUM COMAND? CUM PRIMESC COMANDA?

PENTRU COMENZILE DE PESTE 1000 LEI TRANSPORTUL ESTE GRATUIT FACAND EXCEPTIE PRODUSELE AFLATE IN PROMOTIE

1. Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la 0729001760, 0722583953, 0740907961. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

2. Comanda pe e-mail

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la fitoconsult@consultant.com. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

3. Comanda online

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din partea stanga.

CUM PLATESC?

1. PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

CUM PRIMESC?

Pentru comenzile de peste 1000 lei transportul este gratuit facand exceptie produsele aflate in promotie.

Transportul este gratuit doar pana la cea mai apropiata agentie a curierului de dvs. Daca locuiti in alta localitate in care curierul nu are agentie, se va plati doar taxa de km suplimentari intre cea mai apropiata agentie si localitatea dvs.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid ( GLS ).

Pentru toate produsele aflate in stoc magazin termenul de livrare este intre 1-4 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart