Erbicid total-Taifun 360 SL

Erbicid total-Taifun 360 SL

55.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare

Erbicid total-Taifun 360 SL

 

Taifun 360 SL este un erbicid din grupa chimică a acizilor aminici, formulat ca și concentrat solubil cu un conținut de 360 g/L glifosat (sub formă de sare de izopropilamină, 480 g/L).

 

Taifun 360 SL este un erbicid sistemic total, neselectiv, nerezidual, cu acțiune asupra unui spectru larg de buruieni monocotiledonate și dicotiledonate, anuale și perene, inclusiv specii rezistente, din rizomi.

 

Aplicat postemergent, se absoarbe rapid prin epidermă și stomatele frunzelor, se translocă prin plantă, acumulându-se în țesuturile meristematice (vârfurile de creștere) ale rădăcinii pe care le distruge.

 

Translocarea în plante este în mare măsură influențată de condițiile de vegetație pe care le au buruienile (în plantele stresate translocarea este lentă și adeseori incompletă, în timp ce la plantele cu creștere activă translocarea este accelerată).

 

Efectul tratamentului se observă într-un interval de 4 – 14 zile, în funcție de condițiile locale.

 

Produsul Taifun 360 SL este un erbicid recomandat pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale. Se aplică postemergent, prin stropirea buruienilor în faza activă de vegetaţie, folosind un volum apă cuprins între 150 – 400 L/ha (pentru a se maximiza efectul se preferă folosirea volumelor mai mici de apă – 150 L).

Tratamentele se efectuează pe toată suprafaţa, în benzi sau în vetre, cu echipament terestru (pompe de spate sau aplicatoare manuale), folosind duze speciale care să asigure o derivă redusă a picăturilor.

Benzile tratate nu se vor cosi sau toca în decurs de 10 zile de la tratament.

Nu se recomandă aplicarea produsului în condiții de vânt sau atunci când există condiții de ploaie.

Specification: Erbicid total-Taifun 360 SL

Greutate 1 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Erbicid total-Taifun 360 SL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Erbicid total-Taifun 360 SL
Erbicid total-Taifun 360 SL

55.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart