GLIFOCIG Total-erbicid total

GLIFOCIG Total-erbicid total

55.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: 7465345 Category: Tag:

Erbicid Total Glifocig 1L

Erbicid total destinat combaterii buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale si perene.

Compozitie: Concentrat solubil ce contine 360 g/l glifosat.

Principalele avantaje: GLIFOCIG TOTAL are actiune sistemica totala in buruieni si se transloca, dupa aplicare, din partile aeriene spre radacinile si rizomii acestora. La circa 3 ore de la aplicare, el patrunde in plante si actioneaza asupra organelor generative, distrugand complet buruienile.

Primele efecte care se observa sunt inrosirea buruienilor, urmata de ingalbenire si moartea prin necrozare. Aceste simptome sunt vizibile in 3-7 zile de la aplicare. Nu prezinta restrictie de zona, oferind varianta cea mai eficienta pentru toate tipurile de sol. Nu este fitotoxic pentru culturile postmergatoare.

Glifocig Total mod de utilizare:

GLIFOCIG TOTAL este omologat pentru combaterea in post-emergenta a buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene (inclusiv costreiul din rizomi) din miristi la o doza de 3-4 l/ha. Se aplica 3 l/ha la o infestare cu buruieni anuale in faza tanara si 4 l/ha la infestare cu buruieni anuale si perene. Erbicidarea se efectueaza in faza de crestere intensa a buruienilor pana la inflorit, cand acestea au un foliaj bogat, ce asigura suprafata optima de contact. Momentul optim de aplicare este, pentru graminee anuale, dupa ce au format doua frunze (minimum 5 cm), pentru graminee perene la peste 4-5 frunze formate (10-15 cm inaltime), pentru buruienile cu frunza lata anuale, la cel putin 2 frunze adevarate bine dezvoltate, iar pentru cele perene inainte de inflorire.La vita de vie, GLIFOCIG TOTAL se utilizeaza in doza de 4 l/ha. Tratamentul se efectueaza in momentul in care buruienile, in special cele perene, sunt suficient de dezvoltate pentru a prelua si transloca spre rizomi si radacini produsul. Se va evita ca produsul sa ajunga pe lastarii de la baza vitelor. Pentru marirea eficacitatii produsului, adaugati 2 kg sulfat de amoniu/100 l solutie. Utilizati numai sulfat de amoniu cristalizat pe care il adaugati primul in rezervor. In eventualitatea utilizarii unui adjuvant, acesta se adauga inainte de umplerea completa a rezervorului. Volumul de solutie este de 200-400 l apa/ha.

GLIFOCIG Total-erbicid total

Specification: GLIFOCIG Total-erbicid total

Greutate 1 kg

1 review for GLIFOCIG Total-erbicid total

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Orzan catalin

  Vreau si eu 2 l de erbicid total
  LASATI UN NUMAR DE TELEFON

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  GLIFOCIG Total-erbicid total
  GLIFOCIG Total-erbicid total

  55.00 lei

  Erbicid.ro
  Logo
  Register New Account
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0
  Shopping cart