Best value

PENDISOL-erbicid ceapa-legume

PENDISOL-erbicid ceapa-legume

12.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

PENDISOL-erbicid ceapa-legume

PENDISOL 40 este un erbicid rezidual preemergent si postemergent, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate si unele dicotiledonate din culturile agricole. Este absorbit prin varfurile de crestere ale hipocotilului sau al partii supraterane. Erbicidul inhiba germinatia semintelor de buruieni. Produsul are actiune de lunga durata.

Se poate aplica pe sol in 3 moduri: inainte de semanat urmat de o usoara incorporare; dupa semanat inainte de rasarirea culturii si a buruienilor, fara a fi incorporat; dupa rasarirea culturii.

Erbicidul se poate incorpora la floarea soarelui si speciile leguminoase, deoarece aceste specii prezinta si selectivitate fiziologica. La alte culturi nu se recomanda incorporarea. Este bine ca buruienile sa nu fie inca rasarite sau sa fie in stadiu de plantula in curs de rasarire. Distributia pe suprafata solului sa fie uniforma, fara suprapuneri sau gresuri. Efectul maxim se obtine atunci cand solul este la umiditate optima pentru cultura.

Poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat,  reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 300-400 L/ha, in functie de echipamentul de stropit.

Cultura Spectru de actiune Doza pe ha
Porumb Spectru de combatere
Buruieni monocotiledonate anuale: 
Alopecurus myosuroidesApera spica-venti, Digitaria sanguinalisEchinochloa crus-galliPanicum dicothomiflorumPoa annua,  Setaria spp., Sorghum halepense
Buruieni dicotiledonate anuale:
 Amaranthus spp., Anagallis arvensis, Atriplex spp., Capsella bursa-pastoris, Cardamine hirsuta, Cerastium arvense, Chenopodium album, Euphorbia helioscopia, Fumaria officinalis, Heliotropium europaeum, Lamium spp., Mercurialis annua, Myosotis arvensis, Papaver rhoeas, Polygonum persicaria, Portulaca oleracea, Ranunculs repens, Solanum nigrum, Sonchus arvensis, Spergula arvensis, Stachys annua, Stellaria media, Thlaspi arvense, Urtica urens, Veronica spp., Viola spp
3,3 – 4,1 Inainte de semanat sau La max. la 2 zile dupa semanat
Floarea soarelui 4–5 Inainte de semanat sau inainte de rasarire
Soia, Fasole, Mazare, Lupin 3,3–4,1 Inainte de semanat sau inainte de rasarire
Capsuni 3,3–4,1 Inainte de rasarirea buruienilor sau inainte de plantat
Vita de vie, Livezi 4,1-5
Telina, Tomate 3,3–4,1 Preemergent, cu 2-3 zile inainte de plantat
Ceapa din arpagic, Usturoi 3,3–4,1 Preemergent sau postemergent pana la 3 frunze
Ceapa semanata direct, Praz 3,3–4,1 Preemergent
Tutun, Legume brasicacee 3,3–4,1 Cu 2-3 zile inainte de plantat
Graminee furajere semincere 3,3–4,1 Postemergent , dupa BBCH 14
Grau, Orz Triticale 3,3 – 4,1 Preemergent, max. la 2 zile dupa semanat.Postemergent (BBCH 13-21)
PENDISOL-erbicid ceapa-legume
PENDISOL-erbicid ceapa-legume

12.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart