PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci

PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci

6.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci

INDICAŢII

Pentru combaterea şoarecilor şi şobolanilor în locuinţe, grajduri şi clădiri agricole, grădini, depozite de deşeuri, cazărmi, magazii, vagoane, containere, etc.PRODIORAT – G este o momeală raticidă pe bază de anticoagulant, pe suport de boabe de grâu. Bromadiolona acţionează prin blocarea procesului de sinteză a protrombinei şi permeabilizării peretelui vaselor capilare. Moartea survine în 3-6 zile de la ingerarea momelii. Momeala conţine benzoat de denatonium (bitrex), o substanţă foarte amară, care previne consumul accidental de către alte animale. Suportul de cereale este tratat termic, pentru combaterea gărgăriţei cerealelor.

MOD DE UTILIZARE

Pentru combaterea şobolanilor produsul se amplasează în cantitate de 1-2 linguri (circa 100 g), pe o bucată de hârtie sau material plastic, în mai multe locuri, ferit de lumină, umezeală, să nu permită accesul copiilor şi animalelor domestice, în apropierea căilor de acces, a cuiburilor sau în locurile de hrănire a şobolanilor.Grămezile de PRODIORAT – G se reînnoiesc pe măsură ce se consumă. În măsura în care consumul încetează, deratizarea se consideră încheiată.Pentru combaterea şoarecilor, momeala se amplasează în grămezi mai mici (20-25 g) decât cele folosite pentru şobolani şi în cât mai multe locuri.

MASURI DE PRECAUTIE

Produsul se păstrează sub cheie, în ambalajul original, la temperatura camerei. Persoanele care se pot afla în preajma momelilor amplasate vor fi în mod obligatoriu atenţionate pentru a nu atinge materialul toxic. Pentru accidentele apărute prin nerespectarea instrucţiunilor de utilizare se face răspunzătoare persoana care a folosit momeala toxică. Pe timpul plasării momelilor, operatorului îi este interzis fumatul şi consumul de alimente şi băuturi. După plasarea acestui produs se spală riguros mâinile cu apă şi săpun. Produsul este toxic în contact cu pielea şi prin înghiţire, este iritant pentru ochi. Purtaţi echipament de protecţie corespunzător. În caz de înghiţire se consultă imediat medicul. Cadavrele de rozătoare, momeala neconsumată după deratizare se adună şi se îngroapă, fiind toxice pentru animale, iar ambalajele se ard. La animalele intoxicate se foloseşte drept antidot vitamina K1. Animalele de rentă intoxicate accidental se scot din circuitul alimentar uman.Produs toxic – a nu lăsa la îndemâna copiilor!.

PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci

Specification: PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci

Greutate 1 kg
PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci
PRODIORAT GRANO-otrava sobolani-soareci

6.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart