Sorkamin-Ingrasamant Foliar

18.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

CARACTERISTICI ŞI MOD DE ACŢIUNE:

SORKAMIN 7.5.3 + MICROELEMENTE este un îngrăşământ NPK foliar îmbogăţit cu microelemente chelatate. Este un supliment ideal pentru fertilizarea solului, contribuind la dezvoltarea plantelor şi la obţinerea unor fructe de calitate superioară.

SORKAMIN 7.5.3 + MICROELEMENTE se aplică în orice stare vegetativă la pomi fructiferi, legume, plante ornamentale şi culturi extensive de câmp. Tratamentele trebuie iniţiate după formarea fructelor şi mai ales în timpul dezvoltării lor.

DOZE DE APLICARE: Pentru toate tipurile de culturi.

Foliar: 200-400 cc / hl. Efectuaţi 2-3 aplicaţii.

Irigare: 10-12 l / ha. În 2 udări consecutive aplicate la sfârşitul irigării.

PRECAUŢII:

SORKAMIN 7.5.3 + MICROELEMENTE este compatibil cu produsele pesticide cel mai frecvent utilizate. A nu se amesteca cu uleiuri minerale sau produse de reacţie alcalină. Recomandările şi informaţiile pe care le oferim sunt rezultatul unor teste ample şi riguroase. În utilizare însă pot apărea mulţi factori care afectează controlul nostru (starea vremii, prepararea soluţiei, aplicaţiile etc.). Compania garantează compoziţia, formularea şi conţinutul. Utilizatorul este responsabil pentru daunele provocate (lipsa de eficacitate, toxicitate, deşeuri etc.) sau pentru eşecul total sau parţial datorat nerespectării instrucţiunilor de pe etichetă.

A se păstra într-un loc uscat, protejat de temperaturi extreme (între 5 ° C – 35 ° C).

Specification: Sorkamin-Ingrasamant Foliar

Greutate 1 kg
Sorkamin-Ingrasamant Foliar
Sorkamin-Ingrasamant Foliar

18.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart