Talent Super-Insecticid sistemic si de contact

6.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare

Talent Super

 

Insecticid sistemic si de contact

 

Contine:

 

240 g/l imidacloprid

 

32 g/l deltamethrin

 

1 g/l tetramethrin

 

 

 

Talent Super este un insecticid cu dubla actiune, sistemica si de contact (de soc) si remanenta indelungata sub forma de concentrat emulsionabil de culoare alba. Substantele active imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin continute de  acest insecticid, actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor.

 

Substanta activa – imidacloprid – perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare, conducand in final la moartea lor.

 

Substantele active deltamethrin si tetramethrin au efect repelent si de soc asupra insectelor, actioneaza ca inhibitor de nutritie asupra insectelor.

 

Combinatia de imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin confera produsului un spectru larg de activitate facand posibila inclusiv combaterea formelor rezistente la insecticidele din alte grupe chimice.

 

In Romania, insecticidul Talent Super este avizat pentru combaterea eficienta a insectelor daunatoare din ordinul Musca Domestica in doza de 0.5%. Se aplica prin puverizare in mediul infestat, in locurile unde insectle se pot ascunde, in doza de aplicare recomandata.

 

Efectele adverse si masurile de prim ajutor: Talent Super este nociv prin inghitire si inhalare. Expunerea prelungita prin inghitire poate avea efecte grave sanatatii. Substanta activa deltamethrin este nociva pentru albine. Produsul Talent Super este periculos pentru mediul acvatic.

 

La contactul produsului cu pielea se spala piele imediat cu multa apa si sapun.. Daca iritatia persista, se consulta medicul.

 

La contactul cu ochii acestia se tin deschisi si se clatesc usor cu multa apa timp de 15-20 minute. Daca iritatia persista se consulta medicul.

 

In caz de inhalare se muta victima la aer curat. Daca respira greu, se administreaza oxigen. Daca nu mai rezspira, i se face respiratie artificiala si se cheama de urgenta medicul.

 

In caz de inghitire daca victima este constienta, i se clateste imediat gura si apoi i se da sa bea 1 sau 2 pahare cu apa. Nu se induce voma si nu se administreaza nimic pe gura unei persoane inconstiente. Se cheama de urgenta medicul si se arata eticheta si ambalajul produsului.

 

Nota pentru medic: se trateaza simptomatic.

Talent Super-Insecticid sistemic si de contact
Talent Super-Insecticid sistemic si de contact

6.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart