Ingrasamant muscate

15.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Ingrasamant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot sub forma amidica prelungeste perioada de actionare si astfel nu trebuie sa punem ingrasamant zilnic.Continutul optim de potasiu stimuleaza cresterea de flori bogate si frumoase. Ingrasamant complex cu actionare rapida pentru toate tipurile de muscate Recomandat pentru aplicare foliara sau prin aplicare la sol.

 

Din primavara pana in toamna se aplica ingrasamant la fiecare 7-10 zile.A nu se depasi cantitatea de ingrasamant recomandata deoarece poate provoca afectarea sau distrugerea plantelor.Mod de utilizare:

 

– se dizolva o masura(capac) de ingrasamant in 2 litri apa.

 

– se aplica prin udare sau prin  stropirea frunzelor.

 

Masuri de siguranta:

 

Pastrati ambalajul inchis ermetic, intr-un loc racoros.Pastrati produsul incuiat si  nu-l lasati la indemana copiilor.In caz de inghitire se va consulta imediat medicul si i se va arata ambalajul sau eticheta.In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa.In timpul manipularii folositi manusi de protectie.

 

Compozitie:INGRASAMANT EC, solutie de ingrasamant NPK  4 : 5 : 6 contine oligoelemente.Concentratia de nutrienti: (%m/m): total 4% azot (N) total( total 4% azot ureic , 5 % anhidrida fosforica(P2O5) solubila in apa, 6% oxid de potasiu (K2O) solubil in apa. Microcompusi solubili in apa : 0,01% bor (B), total 0,002% cupru (Cu), total 0,02 % fier (Fe), total 0,01% mangan (Mn), total 0,001 molibden (Mo)  0,002% zinc(Zn).

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ingrasamant muscate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ingrasamant muscate
Ingrasamant muscate

15.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart