Viermocid-insecticid

Viermocid este un insecticid ce se utilizeaza pentru combatarea daunatorilor din sol, sub forma de granule de culoare bej, cu efect asupra viermilor sarma (agriotes spp.) si viermelui vestic al radacinilor de porumb.

9.00 lei

Masura

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Viermocid  – insecticid pentru combatarea daunatorilor din sol

Substanta activa: teflurtin 15 g/kg

Formulare: GR – granule

Mod de actiune: contact si ingestie

Cum actioneaza Viermocid 1,5 GR?

Viermocid 1,5 GR are actiune de soc asupra daunatorilor. Pe langa efectul de otravire prin contact direct, in sol produsul se vaporizeaza si formeaza un mediu de protectie in jurul radacinilor. Gazul format patrunde prin cuticula insectelor, producandu-le stoparea hranirii si in final moartea. Produsul Viermocid 1,5 GR manifesta si efect repelent, prin care respinge insectele din zona de germinare a semintelor si dezvoltare a radacinilor.

Cum se foloseste Viermocid 1,5 GR?

Produsul este omologat pentru combaterea viermilor sarma (Agriotes spp.) si a viermelui vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera), in doza de 12,2 kg/ha (91,5 g produs / 100 m liniari).

Momentul aplicarii este la semanat.

Mod de aplicare: Se aplica in brazda, pe rand, odata cu semanatul culturii de porumb. Se folosesc echipamente specifice, de tipul microgranulatoarelor, montate pe tractor sau semanatori, reglate si calibrate sa aplice 91,5 g produs pentru 100 m liniari de cultura.

Viermocid-insecticid

Viermocid-insecticid
Viermocid-insecticid

9.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart