AMALGEROL 1L

15.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

AMALGEROL

AMALGEROL

Un produs natural pentru accelerarea creşterii culturilor, inclusiv a sistemului radicular.

Aplicarea lor îndelungată ameliorează structura solului, astfel influenţând fertilitatea solului, şi stabilitatea producţiei.

Produs natural, cu conţinut de plante acvatice, ulei de parafină distilat, uleiuri vegetale, extracte din plante medicinale din Munţii Alpi.

Se descompune 100% în mediul înconjurător. Stimulează creşterea plantelor, sporeşte cantitatea şi calitatea producţiei culturilor la cultivarea de cereale, culturi uleioase, viticultură, horticultură, pomicultură. Ameliorează condiţia culturilor după secetă, brumă, grindină, daune din erbicide, surplus de umiditate şi altele. Creşte rezistenţa plantelor la secetă şi le ajută in a depăşi efectul negativ al secetei. Are acţiune de alăturare a produselor de protecţie a plantelor, optimizând efectul aplicarii lor, fără necesitatea de creştere a dozei. Sporeşte asimilarea azotului de plantele, fără a fi necesară introducerea suplimentară de îngrăşăminte de azot, multiplicând activarea acţiunii enzimelor care transformă formele anorganice a azotului în forme organice. Diminuează cheltuielile cu fertilizarea. Accelerează descompunerea resturilor vegetale în sol şi creşte activitatea microbiană. Ameliorează condiţia structurală a solului şi scade cheltuielile pentru prelucrarea lui. Creşte cantitatea de zahar in struguri cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a viţei de vie. Vinurile produse din struguri tratate cu AMALGEROL au calitate ridicată şi posibilităţi de învechire fără probleme.

CE REPREZINTĂ AMALGEROL:

AMALGEROL este bogat de hidrocarburi şi hormoni vegetali naturali ai creşterii. Creşte activitatea microbiană a solului şi în special micoriza.

Acest fenomen reprezintă o asociaţie simbiotică între miceliul diferitelor ciuperci şi rădăcinile plantelor superioare. Această simbioză este una dintre soluţiile perfecte ale naturii pentru avantajul reciproc al ambelor părţi. Micoriza face substanţele nutritive din sol mai uşor accesibile pentru plantele. Plantele micorizate se disting printr-o suprafaţă de absorbţie mult mai activă a sistemelor de rădăcini şi foarte des cu o rezistenţă mai mare împotriva bolilor cauzate de patogenii din sol.

Ciupercile micorizate folosesc hidraţi de carbon sintetizate de plantele. Ca rezultat al acestei simbioze specifice se obtine restructurarea agregatelor din sol, ameliorarea regimului hidric si de aer al solului şi creşterea fertilităţii naturale. Aplicarea anuală a produsului Amalgerol Premium duce la diminuarea rezistenţei solului la prelucrare, astfel economisind combustibil şi piese de schimb. În Austria şi Ungaria după folosirea produsului pe o perioadă mai mare de trei ani a fost obţinută diminuarea consumului de combustibil de motorină la arătură cu 3 – 4 l/ha şi penetrabilitatea solului a crescut semnificativ. Este constatat faptul că aplicarea produsului AMALGEROL® pe suprafaţa, peste resturile din secerat, contribuie la descompunerea lor mai rapidă în sol, diminuându-se riscul de dezvoltare a microflorei dăunătoare, datorita concentratelor de plante medicinale conţinute în extract care sunt un “know-how” al creatorului. Norma recomandata la stropirea miriştilor este de 3 – 5 l/ha.

Specification: AMALGEROL 1L

Greutate 1 kg
Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart