Compas Super

(O recenzie client)

7.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: comp1 Category: Tag:

Compas Super este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic. .

Mod de actiune: Substanta activa dicamba 480, este absorbita rapid prin frunze si radacini si translocata in intreaga planta.

Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunza lata) anuale si perene, cat si buruienile rezistente la Sare DMA.

Mod de aplicare: Este omologat la cultura de porumb in doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplica la porumb in faza de 4-6 frunze, cand

buruienile sunt mai mici, in stadiu de 2-3 frunze si se afla in stadiu de crestere activa. Volumul de solutie este de 200-300 litri apa/hectar.

Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor si ingrasamintelor foliare. Pentru o

folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica înainte de utilizare.

Nu se face tratamentul pe vant puternic, deoarece poate indrepta solutia spre plante de cultura sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi, legume, struguri. Nu aplicati produsul cand temperatura este sub 10 si peste 28 grade Celsius. Nu se aplica la culturile de porumb dulce si porumb de floricele. Nu se aplica daca cultura este sub stres provocat de seceta sau de umiditate.

1 review for Compas Super

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Erbicid Erbicid

  top produs nu miroase si merge bine la porumb

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
  • Erbicid Erbicid

   Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Compas Super
  Compas Super

  7.00 lei

  Erbicid.ro
  Logo
  Register New Account
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0
  Shopping cart