Compas Super

7.00 lei

Masura * 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SKU: comp1 Category: Tag:

Compas Super este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic. .

Mod de actiune: Substanta activa dicamba 480, este absorbita rapid prin frunze si radacini si translocata in intreaga planta.

Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunza lata) anuale si perene, cat si buruienile rezistente la Sare DMA.

Mod de aplicare: Este omologat la cultura de porumb in doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplica la porumb in faza de 4-6 frunze, cand

buruienile sunt mai mici, in stadiu de 2-3 frunze si se afla in stadiu de crestere activa. Volumul de solutie este de 200-300 litri apa/hectar.

Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor si ingrasamintelor foliare. Pentru o

folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica înainte de utilizare.

Nu se face tratamentul pe vant puternic, deoarece poate indrepta solutia spre plante de cultura sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi, legume, struguri. Nu aplicati produsul cand temperatura este sub 10 si peste 28 grade Celsius. Nu se aplica la culturile de porumb dulce si porumb de floricele. Nu se aplica daca cultura este sub stres provocat de seceta sau de umiditate.

Compas Super
Compas Super

7.00 lei

Erbicid.ro
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart